Supply Chain Management

Söker du spetskompetens inom varje del av produktflödet?

För er som kund är rätt komponent i rätt tid, på rätt plats och med rätt kvalitet viktigt. Att leverera detta fullt ut till er som kund tillför mervärde och är en framgångsfaktor i leveranskedjan.

Oavsett storlek på ert företag och era behov är vi rätt partner som erbjuder spetskompetens inom varje del av produktflödet. Det leder till ett partnerskap och en givande resa tillsammans, där både era och våra affärsintressen pekar i samma riktning. På vägen gör vi skillnad genom att leverera resultat – inte bara tid.

Kontakta Oss

Offertingenjör

Offert och underlag

Vi hjälper kunderna med att ta fram offerter och underlag för att kunna lämna offerter. Arbetet kräver en stor teknisk förståelse för produkten samtidigt som man behöver ha med sig. Som offertingenjör navigerar du i gränslandet mellan teknik och affär och du har förmodligen med dig en teknikutbildning med affärsintresse eller en utbildning inom Supply Chain Management. I många fall blir leverantörskontakter en viktig del av arbetet och din affärsmässighet blir ett viktigt verktyg.

Teknisk säljare

Teknisk resurs

Ofta behövs det en teknisk resurs i säljorganisationen hos våra kunder där man ofta jobbar med tekniskt avancerade produkter eller produkter som anpassas utefter kundens specifika krav. Som teknisk säljare jobbar du ofta i projektteam inom försäljning men har en stark koppling till företagets ingenjörsavdelning.

Materialplanering för inköp

Rätt plats vid rätt tillfälle

När kundernas produkter skall ut i produktion är det viktigt att rätt material finns på rätt plats vid rätt tid. Det kan handla om att man skall ha material för produktion av höga eller låga volymer, båda aspekter med sina utmaningar.

Strategiskt inköp

Utveckla leveranstörsbeståndet med levarantörskvalificering

I rollen som strategisk inköpare hanterar man antingen avgränsade kategorier eller hela sortiment och jobbar med att bygga upp och utveckla leveranstörsbeståndet med levarantörskvalificering och förhandlingar för att ha underlag att avropa mot.  I rollen har du daglig kontakt med både utvecklingsteam och leverantörer.

Tekniskt inköp

Produktutveckling eller kundanpassat

Som teknisk inköpare blir du en del av inköpsorganisationen och jobbar ofta med produkter som har ett starkt tekniskt innehåll. I många fall jobbar man med produktutveckling eller kundanpassade lösningar som gör att det tekniska perspektivet är av stor vikt.

Projektinköp

Jobba i team

I rollen som projektinköpare jobbar du i ett specifikt team.

Sourcing

Hitta leverantörer

Här jobbar du med att hitta leverantörer för att bredda leverantörsbasen eller i samband med att man utvecklar nya produkter.

Inköpsspecialist

Matcha unika erfarenheter

Som inköpsspecialist hjälper vi kunderna med specialistkunskap antingen inom specifika branscher, specifika produkter eller företagets egna inköpsprocesser. Här matchar vi en individs unika erfarenheter med våra kunders specifika behov.

SQE – Kvalitetsuppföljning

Kvalitetskrav

Denna kvalitetsinriktade resurs jobbar med att kvalificera och följa upp att leverantörer uppfyller de kvalitetskrav som företaget/produkten/branschen ställer

Produktionsplanering

 

Produktionsoptimering

Analysera och studera produktionsmiljön

Inom produktionsoptimering hjälper vi kunderna med att analysera och studera produktionsmiljön för att hitta förbättringar gällande produktivitet, kvalitet och säkerhet. Här gäller det att ha en god förståelse för varje unik produktionsprocess för att kunna hitta effektiva åtgärder. Efter mätning och analys hjälper vi till med att konkretisera åtgärder som kan vara allt ifrån mindre intrimningar till stora ombyggnationer.  

Logistik

AdobeStock_223412156

4483+

FÄRDIGSTÄLLDA PROJEKT

17+

RAMAVTAL OCH FÖRSTAHANDSLEVERANTÖR

250+

INGENJÖRER

100+

INDUSTRIER OCH BRANSCHER