Vad vi erbjuder


Projektledning

För att leverera rätt kompetens till era utmaningar har vi projektledare inom flera områden.

 

Teknisk försäljning

I en allt mer krävande försäljningsorganisation finns det krav på den tekniska nivån och ”know-how” hos säljaren.

 

Rekryteringstjänster

Med våra rekryteringstjänster bistår vi er med rak- eller hyrrekrytering av erfarna eller nyexaminerade ingenjörer.

 

Produktutveckling – Mekanik

Vi levererar produktutveckling som grundar sig i klassisk mekanik och maskinteknik. Konstruktion, dimensionering, hållfasthet, tillverkning, materialval samt energi- och processteknik.

 

Supply Chain Management

För er som kund är rätt komponent i rätt tid, på rätt plats och med rätt kvalitet viktigt. Att leverera detta fullt ut till er som kund tillför mervärde och är en framgångsfaktor i leveranskedjan.

 

Elkonstruktion

Allt går med elektricitet och vi har ingenjörerna som hjälper er med rätt val av komponenter och leverans av ritningar och underlag. Några av de områden vi arbetar med inom elkonstruktion är elskåp, styrskåp och systemlösningar.

 

Automation

Vi levererar automationslösningar till er som kund. För Sigma Industry South är automation allt från Industri 4.0, Internet of Things till programmering av HMI, PLC och Scada.

 

Industry Solutions

Sigma Industry Solutions riktar sig mot avancerade och utmanande projekt inom automation och digitaliseringsområdena för industri, infrastruktur, energi och process samt erbjuder komplementmässigt specialist-, support- och ingenjörsresurser inom områdena. Med Industry Solutions får ni ett smart, agilt och hållbart företag som arbetar genom delaktighet, påverkan och korta beslutsvägar. Genom att ta en aktiv hållning och med viljan att växa i rätt kontext, med rätt människor, som har ett stort tekniskt intresse och en gedigen nyfikenhet, får ni en framtidspartner genom tiden.