Bli en av våra lysande stjärnor i söder

Är du social, engagerad, ambitiös och teknikintresserad?

Bli en del av vår personliga företagskultur och vårt stora engagemang i våra medarbetare och deras karriärer. Hos oss får Du chansen att bli något stort och lysande!

Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och vi tror starkt på delaktighet och flexibilitet. Hos oss får du stor valfrihet och goda möjligheter att vara med och påverka ditt uppdrag, din personliga utveckling och samtidigt ta del av många andra av våra förmåner. Vi är alla olika och vi vet hur bra det fungerar att låta våra medarbetare vara delaktiga i om de vill ha en hög lön, mer utbildning eller kanske en personalbil utöver det vanliga. Med denna flexibilitet blir vi framgångsrika, både som företag och som medarbetare.

För oss är den sociala gemenskapen mellan alla på företaget viktig, särskilt då många av oss har sin dagliga arbetsplats ute hos våra uppdragsgivare. Vi lägger därför mycket energi och resurser på att ordna alltifrån konferensresor, sport- och motionsaktiviteter till AWs, fester och sammankomster i kompetensgrupper. Vi vill såklart att de bästa ska jobba hos oss men det innebär nödvändigtvis inte att vi måste anställa de bästa. Det handlar lika mycket om att utveckla de som vill bli bäst. Utbildning är naturligtvis viktigt, men viktigast av allt är viljan att vilja utvecklas och där vill vi vara med och ge de bästa möjliga förutsättningarna för din personliga utveckling. Vi tillsammans sätter målen och hjälps åt att nå dem.