PLC, HMI och SCADA

Programmering och komponentval

Vi hjälper er som kund med programmering och driftsättning av styrsystem, operatörspaneler eller övervakningssystem. Oavsett om det är specialmaskiner, processanläggningar eller andra utmaningar har vi kunskapen åt er. Vi kompletterar era befintliga team och programstrukturer eller bygger från scratch.

Industrial IoT

Uppkoppling och connectivitet för framtiden

Internet of Things ökar konkurrenskraften för industrin i Sverige. Våra experter hjälper er att analysera och implementera system för att skapa nya värde tillsammans i företagen.

Industri 4.0

Den konkurrenskraftiga tillverkningen

Den moderna industrin behöver automation i allt större utsträckning för att bibehålla konkurrenskraften i Europa mot omvärlden. Industry South kan guida och utveckla era system för en sund och automatiserad tillverkning

Robot-programmering

Autonoma system och robotar möts

Våra erfarna programmerare bistår era automatiserings- och effektiviseringsprojekt bort från den manuella processen. Utgångspunkten kan vara er befintliga robot eller så hjälper vi er att ta er idé till färdig robotcell.

Processövervakning

Mätdata och analys i flera nivåer

Ett hel- eller delautomatiserat tillverkningsförfarande kräver i dagens industri större och större krav på övervakning. Låt oss hjälpa er att justera och lösa problemen som kan uppstå.

Projektledning

På alla nivåer och i alla storlekar inom automationsprojekt

Automationsprojekt kan bedrivas i befintlig organisation och process alternativt i mindre in-house projekt. Ansvaret kan vara från förstudie till färdig leverans.

...