Investeringsprojekt

Större eller mindre investeringar som behöver hanteras

Att göra mindre eller större investeringar för er som företag kan vara ett stort beslut. Att anlita rätt konsult med flerårig erfarenhet för vägledning till en framgångsrik investering är en trygghet som vi levererar åt er som kund.

Orderprojekt

Beställning av order enligt specifikation

Behöver ni hjälp med projektledning för specifika order? Vi har kompetensen som gör beställningen och leveransen till en framgång för er. Rätt projektledning och rätt leverans i rätt tid.

Uppgraderingsprojekt

Vad och hur uppgraderar vi på bästa sätt

Sitter ni med rätt utrustning och kapacitet? Går ekonomin att förbättra med uppgradering av maskiner, metoder eller programvaror? Låt oss hjälpa er att fullt ut förstå möjligheterna och begränsningarna i era befintliga eller kommande projekt.

Relocation

Flytta tillverkningen till annan ort eller land?

Ska hela eller delar av er verksamhet flyttas så har vi projektledningen som krävs. Vi erbjuder er projektledare med förståelse för den svenska marknaden och även med vana av andra delar av världen.

Produktutveckling

Projektledare för utvecklingsprojekt

Inom produktutveckling erbjuder vi projektledare på alla nivåer. Från mindre projekt till större industriprojekt. Industry South ger er allt från Scrum till certifierade, erfarna projektledare på senior nivå.

Installationsledning

När kompetenser och utrustning möts

Samordning vid installation av maskiner och hårdvara vid en fabrik, tillverkningsanläggning eller uppgradering kräver erfarenhet och vana av installationsledning. Detta erbjuder vi er som kund oavsett bransch eller industri.