Elkonstruktion

Söker du hjälp med elkonstruktion, styrskåp och systemlösningar?

Allt går med elektricitet och vi har ingenjörerna som hjälper er med rätt val av komponenter och leverans av ritningar och underlag. Några av de områden vi arbetar med inom elkonstruktion är elskåp, styrskåp och systemlösningar.

Oavsett storlek på ert företag och era behov är vi rätt partner som erbjuder spetskompetens inom varje del av produktflödet. Det leder till ett partnerskap och en givande resa tillsammans, där både era och våra affärsintressen pekar i samma riktning. På vägen gör vi skillnad genom att leverera resultat – inte bara tid.

Kontakta Oss

Dimensionering och beräkning

Rätt storlek på komponenterna

För att optimera er produkt och använda rätt kapacitet hjälper vi er med dimensionering av ert system. Är kombinationen av ingående produkter rätt har ni en konkurrenskraftig produkt som håller vad den lovar. 

Kretsschema

Ritningar för ingående komponenter

Vi har erfarna och duktiga elkonstruktörer som hjälper er med tydliga och branschkravsuppfyllande kretsschema. Allt för att säkerställa er säkerhet och spårbarhet.

Dokumentation

Ett värde för framtiden

Korrekt och bra dokumentation gällande layout av t.ex. styrskåp i er anläggning är en bra investering för framtiden. Vi erbjuder er erfarenhet och kompetens av vad som krävs för att uppfylla lagkrav och eventuella krav från handhavande personer.

AdobeStock_223412156

1000+

INDUSTRIER OCH BRANSCHER

4483

FÄRDIGSTÄLLDA PROJEKT

15+

RAMAVTAL OCH FÖRSTAHANDSLEVERANTÖR

250+

INGENJÖRER