Teknisk försäljning

Behöver du teknisk kompetens i kombination med försäljningsteknik?

I en allt mer krävande försäljningsorganisation med stort utbud och många konkurrenter finns det ofta stora krav på den tekniska nivån och ”know-how” hos säljaren. Vi kallar det Teknisk försäljning.

Vi assisterar er och er organisation med djupgående teknisk kompetens i kombination med försäljningsteknik. Det leder till ett partnerskap och en givande resa tillsammans, där både era och våra affärsintressen pekar i samma riktning. På vägen gör vi skillnad genom att leverera resultat – inte bara tid.

Kontakta Oss

Försäljningsingenjör

Övergripande teknisk förståelse för säljteamet

Har ni tekniska produkter som kräver förståelse på detaljnivå och en gedigen kunskap? Våra försäljningsingenjörer hjälper er att bistå både kund och er egna organisation på rätt nivå vid försäljning av era produkter.

Teknisk säljare

Inte bara en säljare

Vi har ingenjörsutbildade konsulter som kan tekniken men gillar försäljning. Den rätta kombinationen av ingående teknisk expertis höjer försäljningsnivån och underlättar i organisationen.

Offertingenjör

Tekniskt kunnig personal för offererande

För att möta en kund med ett bra erbjudande med tekniskt komplett underlag i offertform kan vi hjälpa er med rätt kompetens inom området. Våra offertingenjörer är erfarna att hantera allt från mindre till stora, komplexa offertförfaranden.

bg_06.jpeg

4483+

FÄRDIGSTÄLLDA PROJEKT

17+

RAMAVTAL OCH FÖRSTAHANDSLEVERANTÖR

250+

INGENJÖRER

100+

INDUSTRIER OCH BRANSCHER