Vi investerar i din karriär

Tillsammans sätter vi målen och hjälps åt att nå dem

Bli en av våra lysande stjärnor i söder

Är du social, engagerad, ambitiös och teknikintresserad?

Bli en del av vår personliga företagskultur och vårt stora engagemang i våra medarbetare och deras karriärer. Hos oss får Du chansen att bli något stort och lysande!

Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och vi tror starkt på delaktighet och flexibilitet. Hos oss får du stor valfrihet och goda möjligheter att vara med och påverka ditt uppdrag, din personliga utveckling och samtidigt ta del av många andra av våra förmåner. Vi är alla olika och vi vet hur bra det fungerar att låta våra medarbetare vara delaktiga i om de vill ha en hög lön, mer utbildning eller kanske en personalbil utöver det vanliga. Med denna flexibilitet blir vi framgångsrika, både som företag och som medarbetare.

För oss är den sociala gemenskapen mellan alla på företaget viktig, särskilt då många av oss har sin dagliga arbetsplats ute hos våra uppdragsgivare. Vi lägger därför mycket energi och resurser på att ordna alltifrån konferensresor, sport- och motionsaktiviteter till AWs, fester och sammankomster i kompetensgrupper. Vi vill såklart att de bästa ska jobba hos oss men det innebär nödvändigtvis inte att vi måste anställa de bästa. Det handlar lika mycket om att utveckla de som vill bli bäst. Utbildning är naturligtvis viktigt, men viktigast av allt är viljan att vilja utvecklas och där vill vi vara med och ge de bästa möjliga förutsättningarna för din personliga utveckling. Vi tillsammans sätter målen och hjälps åt att nå dem.

Aktuella Jobb

”Jag har följt Industry South sen det grundades och 2016 valde jag att bli anställd som konsult på bolaget. Ett företag fyllt av härlig entreprenörsanda och driv vilket gav mig goda förutsättningar som konstruktör och möjligheten att ta steget till avdelningschef 2018.”

andreas

Andreas Holmgren, Civilingenjör Maskinteknik & Avdelningschef

”1989 började jag som konsult och sen starten på Industry South har jag fått vara del i flera stora industriprojekt. Jag har tagit del i skapandet av historia inom varvsindustrin och uppbyggnaden av framtidens forskningsanläggning i Lund. När jag slutar att ha roligt på jobbet eller slutar att få utmaningar och inspiration - då är det dags att gå i pension.... eller mer troligt – nytt spännande uppdrag!”

christelandersson

Christel Andersson, El- & Automationsingenjör

Senaste Nytt

Läs mer om livet på Sigma Industry South

ARKAD 2020

Nu är det dags igen. I nästa vecka kommer ARKAD på LTH gå av stapeln och som vanligt kommer Sigma Industry South vara på plats. Kom och träffa våra medarbetare som tillhör Sveriges största privatägda

Paintball

Teamanda inom företaget och mellan mekanikavdelningarna var temat igår när höstens första gemensamma avdelningsaktivitet gick av stapeln i Lund. En riktigt härlig kväll i gott sällskap med kämparglöd

Studiebesök IS Plåt

Studiebesök på mekanisk verkstad för våra nyanställda talanger. En bra avrundning inför fredagen. Vi tackar för att vi fick komma och lära oss mycket!

SigmaIndustrySouth_Lund_NEW

Söker du samarbete i den moderna industrin?

RING OSS I DAG! VI HJÄLPER DIG!

Kontakta Oss
Kontaktpersoner